Millans mirakler....

Alla inlägg den 16 juni 2011

Av Millan - 16 juni 2011 08:16

Jaaa, veckan började med sol. En sol vi hoppas på att få se mycket utav denna sommar. Även om jag kommer att jobba större delen av sommaren , så hoppas jag att den kommer att skina & värma oss mest varje dag.


I måndags var jag så upp på skiktröntgen av mjukdelar i halsen. Lite otäckt med kontrastvätskan, men det gick bra. Läkarn ringde i tisdags & talade om att körteln var ca 5,2 x 2,2 x 2,1 cm, stor med andra ord. Han tyckte inte alls om hur den såg ut men lugnade mig med att den inte var canceroös. Tack för det! Imorgon, fredag, ska jag träffa kirurgen för bedömning av röntgen & läkarens utlåtande. Ta bort den säger jag, även om det innebär medicin resten av mitt liv, så vill jag inte ha en växande svulst på min hals.


bild lånad av 1177.se


Inte nog med det så blir junior sjuk bara några timmar efter sin skolavslutning i tisdags. Vi skulle ta en tur till Birsta men innan rondellen i stan så vill han att vi vänder då han fått ont i magen. Innan vi sen hinner fram till vår avtagsväg så kommer det upp i bilen...... kul   . Till saken hör att han sedan i lördags haft en hemsk slemhosta & till å från lite feber, så sommaren kunde startat bättre. Nu kör vi Mollipect & Cocilana för att bli kvitt hostan & hoppas att magen reder sig idag, frukosttestet pågår.


Idag ska gräset klippas, kanter trimmas & bönor bindas upp. Kvällen ska det zumba's & njutas av ett glas rosé efterpå. Är det sommar så är det!  


Ha det gott alla där ute så ses vi sommarens strålar!

---- ----

Ovido - Quiz & Flashcards