Millans mirakler....

Alla inlägg den 12 september 2009

Av Millan - 12 september 2009 00:00

Vaknade av slammer i köket? Vad i....X%&#£ är det väsnas? Visade sig att Elias tröttnat på att vänta på oss och beslutade sig för att fixa egen frukost..så stor han blev nu då! Vi trillade ner strax innan klockan nio och åt vår frukost.



Solen sken lite men det såg monligt ut bortom Multråberget... tro om vi ska dra ifrån stan idag?

Sagt och gjort, vi åkte till Technichus i Härnösand. Ett sånt kul ställe, lärorikt, spännande och ansträngande. Det var expriment, tester och utmaningar överallt.



 



Andreas och jag "tävlar" i vem som kan sätta ner hjärnverksamheten lägst...kulan rullar då mot motståndaren (BrainBall)..haha, JAG vann.. Hade nog lämnat den hemma, hjärnan alltså.



 



Kulor som åkte runt runt och skruvades och petades på en bana var riktigt kul och krävde en del fin´nes och klurighet. Ovan så skruvar Elias upp kulan i ett rör med en spiral i. jobbigt!



 



Elias försökte bota min tandläkarskräck med att praktisera som Tandhyginist...hjälpte föga. hahaha... så duktig han ser ut.



 



När vi så kom hem så hade Thomas (svärfar) tagit motorsågen för att kapa upp vårat träd, som en överaskning. VI blev sååå glada, då är nästan allt jobb med trädhexxxxxt bortstökat!


Jag har då dem absolut bästa svärföräldrarna...underbara ni är!

Imorgon, söndag, så ska vi hämta "pären" och gurka i Forsed, gott gott!


Andreas åkte senare till Ärstaparken för att kolla lite Rocka Billy...trodde jag ja.. Han hann inte längre än till första annhalten, Bollsta, sen vart han lite trötter och somnade, får så lov att hämta upp honom i morgon då. Sov gott älskling!




Ovido - Quiz & Flashcards