Millans mirakler....

Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Millan - 27 mars 2011 21:58

Jättekul & tack Pias Ideskåp för att just jag vann en biljett till vårmässan!



---- ---- 

Av Millan - 27 mars 2011 20:38

Börjar från i torsdags.... Praktik på Skattkistan, kanonkul som vanligt med MYCKET nya saker att packa upp från en stormig lastbrygga. Det var tungt, men gick bra. På kvällen var det dax för jobb på Hullsta Gård. Servering & lite service, hemma igen redan vid halv tio.


Fredag stannade jag hemma från praktiken för att avsluta ett skoljobb som hade en deadline på fredag... fick iväg det fast är inte alls nöjd med min insats, pga bristande info från lärare. Ja ja... Vi upptäckte oxå att vi är utan vatten! Sa**ns he***te vad gör man nu? Ner på Sakttkistan för att köpa storstatse dunken, 25l & då fick jag vatten inpå, det är service det  . Tack Niklas! Undrar hur länge det tar innan brunnen tinar upp?

Fredagskvällen var jag återigen på Hullsta Gård, nu var det dax för styrdans till King Edwards. Servade först ca 40 gäster med mat &dryck, innan dansen drog igång & jag flyttade in i baren. Var väl hemma si så där strax innan 02,00... trött, ömma fötter & fundersam inför lördagens låååånga zumbapass.


Lördagmorgon, laddad! Studsade iväg (rullade i Renaulten) mot FEKA & gungande igång Zumbadagen vid 11,00. Vi höll på, non'stop till kl 15,30 (bananfika på ca 30 min) & mungiporna var nog dragna uppåt mest hela tiden. Gu så kul detta är...!!! Väl hemma igen så hade underbaraste Andreas städat. Vi åkte upp på hans jobb så jag fick ta mig en dusch & sen bjöds jag på pizza på stan. Vi vill ju undvika för mycket disk  

   


Lördag var ju oxå dagen som alla skulle släcka lamporna "Earth Hour", så gjorde även vi. Tända ljus, brasa & mys var vad som hände hos oss. Många på stan släckte inte sina lampor men kommunens alla gatlysen slocknade.

Jättebra tyck jag.




Idag söndag, så vart det en tur till Kramfors med Jessica & Lina. Jessica skulle bjuda kramfors på en prova-på Zumba. Vart ju så att en annan svängde loss igen då , ha ha...


Nu har vi ätit, promenerat & ska lägga oss i soffan för lite filmtajm!

Kram på er alla & ha det gött!

---- ----

Ovido - Quiz & Flashcards