Millans mirakler....

Alla inlägg den 9 augusti 2009

Av Millan - 9 augusti 2009 00:00

Morgonen visade sig från sin absolut bästa sida, SOl i mängder. Vi som ska måla hela dagen. Vi bara måste måla så att det blir klart idag annars blir det inte klart, hatar halvfärdiga projekt. Jag vill även att det är klart då Elias kommer hem på fredag (en vecka tidigare än planerat) eftersom vi sedan ska ta tag i hans rum. 


Iallafall, klockan 12 satte vi igång med att måla listerna en sista runda, peta klart med fönstret och började tejpa golvlisterna så att dem inte blir fläckiga, vilket dem nog blir iallafall.  


Solen fortsatte att lysa medans vi målade på. Vi tog dock en och annan fika ute på trappen för att få oss några strålar. Varmt var det också, så målningen vart utförd i bikinitopp, haha, gick jättebra. 


Klockan 19,30 var vi så klara! Städa bort allt, tvätta penslar och riva bort golvpappen. Nu har vi en lila hall. Det som är kvar är bakom elementet och det tar vi på måndag.    På måndag så ska det upp tavlor, hyllor och lite annat....spännande!


Just ja...höll på att glömma. Jag klippte ju gräsmattan när allt var klart och vi hade satt i oss var sin pizza. Vet inte vart den energikicken kom ifrån, men jag utnyttjade den till max!


Imorgon är det måndag och dax för jobbvecka igen.

Ovido - Quiz & Flashcards