Millans mirakler....

Alla inlägg under april 2010

Av Millan - 11 april 2010 00:00

....igen. Denna gång riktigt fort faktiskt!! Våren har funnits med oss hela veckan med regn, sol & slask!


Allt rullar på som vanligt på jobbet, en del målar f*n på väggen medans vi andra tror på framtiden & vår ledning! Myrtacken kommer helt klart att finnas kvar ett tag till   


Annars då! Jo, mina planer för vårat drömkök fortskrider & jag småshoppar lite nu & då. Har fram tills nu inhandlat;krokar till kaffekoppar, burkar till the & kaffe & lite annat smått & gott. Själva ritningen för köket är också klar nu & vi är överens om idéen. Golvet är valt & likaså taket.

Nu är det bara till å vänte på offerter från byggarna. Vem ska vi välja , vem har bäst plan???


Helgen! I fredags så jobbade jag extra på Hullsta då det var styrdans med Scotts. Fullt med folk & glada människor som gillar att svänga om.

Lördag så var vi på barndop i Kramfors. Lilla Nova Abigail Margaretha Lija fick sitt namn i kapellet & ska nu uppfostras i guds tro   . Själv kändes det  lite fel att man sätter så stort focus på gud i en namngivningscermoni? Jag gick ur kyrkan för snart 4 år sedan eftersom jag inte är troende på den gud som dem annonserar för i sv kyrkan.

   

På kvällen så for Andreas upp till Nordlund & Elias till en kompis. Jag vart helt själv. Då tog jag tag i pannrummet som har haft fullt med saker i kartonger sedan inflytt för 1 år sedan. Fick bort nästan allt. Nu är det Andreas saker kvar.


Söndag!!   En riktigt fin dag med varm sol & fågelkvitter. Då är det svårt att sitta inne. Skjutsade först Elias till en polare & for sedan hem för att ta tag i saker. Oljade in alla trädgårdsmöbler & trappan.   Satte ut Elias ga cykel på Blocket. Tvättade 2 maskiner med dyngkläder, samt städade lite i garaget!


Nu känns det som om man har allt under kontroll & är då redo för en ny vecka.


Sköt om er alla vänner & dem som jag inte känner!

Hakuna Matata

Av Millan - 6 april 2010 15:30

...men bara 4 dagar!


Ibland känns det kanon & komma tillbaka till jobbet efter en helg, men jag tror att denna påskledighet gav mig mersmak på semester!

Vi kom igång så bra med rivning & förberedande i lilltoan så jag vill vara ledig lite längre, så den blir klar!

  


Kakel ska bort & handfatet bort & sen ska vi upp med gipsskivor... Jobb jobb!


  

Radiatorer har vi beställt idag, så när dem kommer så ska rörmokaren få komma hit & installera det åt oss.


Det kommer att bli så rackarns, innibombens fint när det är klart. En gästtoalett värd namnet...   


Snön som föll i natt har redan försvunnit så den hann inte få mig på

dåligt humör. Hurra för vårens starka kraft!!

Av Millan - 5 april 2010 00:00

Påskafton vart lite annorlunda än vad vi planerat för.


Väl uppe i Forsed så bjöds vi på fika & senare ville dem att vi skulle stanna på mat & även dricka lite vin/öl. Hrmmm... blir ju jag alltid då för att jag vill kunna fixa med linser, tänder & smink. Värsta är att känna sig "smutsig". Löste sig till slut så vi stannade. Thomas satte igång bastun & senare så satt vi där med varsin öl & njöt. Kim kom med sin nya tjej + son (ej Kims). Lillebror Jonas kom förbi så vi fick en helmysig kväll med mat, skratt & sällskap.


Igår, påskdagen, så åkte vi hem vid ett & kände oss möra. Vi rev lite inne på lilltoan, men har beslutat att täcka väggarna med tunn gips istället för att slipa ihjäl oss. Ute så har vi nu haft +-grader i säkert 4-5 dagar så snön har börjat ge med sig. Vårtecknen visar sig & fåglarna kvittrar & lever om. Helt underbart vad denna årstid väcker liv & glädje.

Hittade vårtecken på husets kortsida:

 

Tror att det är påskliljor som kommer bredvid snön!


Idag så blir det lungt, vi ska promenera en sväng & sedan bara slappa, fast jag tar nog ett varv med dammsugaren & moppen.... det e lite tussigt under sängen.


Ha det gott alla som jag känner & andra besökare!

Av Millan - 3 april 2010 00:00

Vi låg & drog oss bra länge innan vi bestämde oss för att fixa frukost. Tog en mysfrukost med the, rostade mackor & tid! Ofta blir det så att man kastar i sig frukosten för att man är på väg någonstans... siktet inställt på nästa steg, men idag så satt vi läääänge & bara myste.


Senare tog vi bilen på stan för att handla lite på bolaget, jag ville ha en BiB med nå' gott rött & det hittade vi, några olika öl slank det oxå med & A ville ha en god whiskey. Check!


PÅ em så ska vi åka ut till svärmor & Thomas i Forsed för en liten fika. Det har blivit så långt mellan gångerna nu under vinter/vår eftersom vägen inte är så värst kul att åka med snö, slask & spår.


Go & Glad Påsk till er alla !!


      

Av Millan - 2 april 2010 14:19

....jag glömde ju!

  

Carina, Camilla & jag var ju på en mysafton i Tjäll. Trubadur, massage & fika i lantlig miljö & mysbutik! Butik LillaSyster är helt underbart ställe, mysig personal & miljö! Jättetips till alla i området!

Fyndade!

  En ram som ska fyllas med oss tre i liknande ålder!

  


Av Millan - 2 april 2010 00:00

I år tycker jag att påsken kom helt på tok för tidigt. Första april & vi har skärtorsdag?  Resten av våren kommer ju att kännas lång & oändlig.


Iallafall! Vad har hänt sen sist?

Jo, vi har firat en kär vän med ett överaskningskalas. Han fyllde 30 & trodde att alla hade glömt bort honom & inte alls ville vara med & fira, men se så fel han hade! Så i lördags så fick han sitt kalas, Daniel Nordlund!

 


på söndag så hade Elias en klassträff uppe i Jan Gullik med pulkor, korv & varm choklad. Jättemysigt & en del barn med föräldrar från klass 3a + b träffades.



Arbetsveckan vart kort denna vecka & det var sååå skönt. Tog ledigt skärtorsdag för egen stund hos frissan. Elias & jag åkte till Birsta för att leka på Drakborgen, shoppa & spana in lite köksprylar. Det blev en låååång, skojig dag med bus & kul.


Väl hemma igen så åt vi en snabb middag & åkte sedan ner till CityLife för att fira min kusins sambo, Jea som fyllde 40 år. Mycket firande den sista veckan, men sååå roligt!


Nu skiner så solen, sonen sitter ute på bron & täljer sitt första spjut för i år & jag har beställt ett köksbord. Det kommer att passa så bra i vårat NYA kök, längtar tills vi sätter igång!

Bild lånad fr. Ellos


Resten av påsken ska ägnas åt att bara ta det lugnt & mysa. Vi ska riva lite i lilla toaletten för att sedan kunna få upp tapet, kakel & nytt handfat.

Hinna hälsa på i Forsed en dag oxå...


Kram till alla ni trogna som läser mina inlägg, med långa mellanrum dock.... Hoppas att min syster nu tar tag i sitt Bloggande då jag vill läsa om hennes köksplaner, höft & liv...kom igen sys!!!


Glad Påsk & ta det lugnt nu i helgen!!

Ovido - Quiz & Flashcards