Millans mirakler....

Alla inlägg den 17 april 2010

Av Millan - 17 april 2010 00:00

GRATTIS Svärmor Harriet på din födelsedag!! 

 


Vi drog oss i vanlig ordning denna lördagmorgon! Klev inte upp innan 10 iallafall.

Frukost & check på nätet om hur askan över oss blåser & hur vädret blir idag. Efter det så var det arbetskläder på & ut för att tvätta bilen, däcken & kratta lite. Nu har snart all snö töat bort så man kan kratta hela gården... Jo, jag satte ut torkvindan idag med, så jag kan hänga ut tvätten!   


Andreas for iväg med Daniel & köpte gipsskivor till lilltoan, så nu står dem i källaren. Sen så tog vi mod till oss för att ta bort elementet på toan! Vi ska ju ha ett nytt där sen. Att få bort det gamla var INTE lätt. Maurice på Rörmokarn sade att det bara var att skruva där, lyfta & skruva igen. Jo tjena!?!?! Vi skruva, torka vatten, skruva lite till...det sprutar vatten & vi ger oss, skruvar tillbaka allt & funderar! Till slut så blir det, Skruva lös, hålla tummen för, rycka bort element, spruta av vatten, tumme igen med plugg & sen så var det klart! Puhhhhh...... Båda rören sitter nu med plugg & elementet ligger ute på backen!

 


Nu ska jag iväg & jobba en sväng oxå...På Hullsta är det partikongress & tydligen så ska dem äta oxå . Dax att stryka vitskjortan & sen iväg!


Ha det gott alla mina vänner, så "hörs" vi!!!

Ovido - Quiz & Flashcards