Millans mirakler....

Alla inlägg den 17 april 2011

Av Millan - 17 april 2011 22:45

Nu är det söndag igen & jag har totalt glömt bort & förträngt bloggen i en hel vecka. Nu är det som sagt en vecka närmare sommar & nu har vintern på riktigt släppt sitt grepp.


Veckan som gått har inneburit en del jobb. Skattkistan har som vanligt rullat på, MM, en konkurrent har slagit upp portarna utan direkt whohooooo-upplevelse på byn. Skattkistan har förhoppningsvis sin trogna kundkrets som inte låter sig påverkas av stora röda skyltar & jippon.


Förutom praktiken så var vi förra helgen till Galagök för att titta på småvovvar. Tony & Elins finnspets "Jäntan" hade ju fått 7 bedårande små valpar:

     

Ungarna ser ut som små rävungar & var ju bara såååååå söta. Jänta var hur duktig mamma som helst, Hälsa vi bara på henne först så fick vi låna en baby sen. Dem är ju så söt så man bara dööör......


Mat i veckan då, vi gjorde en egen pizza en dag, med dinkelmjöl i botten & en massa gött på toppen, feta, kalkon, annanas & ost i massor. En annan dag vart det gul kycklinggryta med ris, även det vart gött!


 


Anna kom ju hem till sverige med familj under veckan som var. Det var ju mammas begravning & lite annat att ordna som stog på agendan. Var till Anna på onsdag & på torsdag var jag med på Ingrids begravning. Max, Annas äldsta son höll ett underbart tal till sin mormor. Underbara människor allihopa & Mark & Anna kom förbi en kort stund på fredagkväll. Luv u al in the Guy-family! Mark & grabbarna åkte hem på lördag medans Anna & Sofia stannar till tisdag.


På fredag var det så dax för junior att komma, & gosse vad jag längtat efter honom denna vecka.  På kvällen skulle han på disco på Skedom & jag lovade att han skulle få stanna till slutet, 22,30. Trodde han skulle ringa innan jue..... haha!  Väl i bilen så började min tappre tio-åring att gäspa, nog var han trött alltid, 22,30 är rätt sent när man varit i skolan hela veckan.

Lördag var en fin dag så vi letade fram cykeln & den behövde ju tvättas. Elias torkade & tvättade på sin cykel medans jag tog tag i krattandet av gräsmattan. Vi har ju en del gräs att kratta.

 

I lördags var vi till Lisa & Jerry & grillade. Gott & mysigt, har nog inte träffat Pontus & Klara sen tidigt i höstas. Kul att bara sitta & surra en hel kväll.

Näääää nu får det vara nog för denna gång. Hoppas att jag bloggar mer denna vecka, blir så mycket när man packar ihop en hel vecka på en å samma inlägg.


PoK på er alla & ha det gott!

---- ----

Ovido - Quiz & Flashcards