Millans mirakler....

Alla inlägg den 8 april 2011

Av Millan - 8 april 2011 15:30

Då vi som sagt har lite vatten eller närmare bestämt inget vatten så var vi ikväll upp till svärisarna i Forsed för att tvätta. alltid mysigt att hälsa på hos dem, bjöds på nybakad kramforskaka & kaffe. Elias var oxå med denna gång & det var tur.

På väg hem så hade vi inte kört många kilometer förrns en grävling studsade ut framför bilen & vek av först efter 15-20 sekunder. Strax därefter tror Andreas att det är 2 hundar som springer på vägen.....men döm av vår förvåning när vi ser att det är 2 lodjur. Lodjur är ju inte det vanligaste vilda djur vi får se häromkring. Elias fattade inte mycket men vi hann alla se en av dem vika ner i diket, som var vattenfyllt, & simma en bit medans den andra sprang en stund till framför oss innan den vek av. Tror ni jag hann fatta nått & ta upp kameran, nopp. Allt gick så fort, men det var häftigt.

bild lånad fr kuriren.nu  


Fredag så började iallafall vattnet att komma tillbaka, inte med samma tryck ännu, men en toastol hade fyllts under natten & det kom en svag stråle från kökskranen. Vilken lycka! Vatten som man tar för givet att ska finnas där. Två veckor har gjort att vi värdesätter vårat vatten mer & inte kommer att slösa med dropparna.


Ha det gott i helgen alla vänner & njut av vårens frammarsch.

---- -----

Ovido - Quiz & Flashcards