Millans mirakler....

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Millan - 10 april 2011 13:57

Nu flyger tiden verkligen iväg. Våren ÄR här & sommaren närmar sig. Små knoppar av blomster börjar tränga upp från det framtinade gräset & det börjar lukta vår. Den doften i skogarna kring vårat hem innebär mer en odär av rutnnande löv & sur snö. Det gör inget eftersom det talar om att våren är kommen.Vi har vattnet tillbaka oxå, det är vårtecken det med!

 


Igår, lördag, hade jag en hektisk dag. Först var det handbollscup i Sundsvall. Elias lag skulle spela 2 matcher med 6,5 timmes mellanrum. Bra planering  . Iallafall så hade jag & pappan kommit överens om att dela på dagen eftersom jag på kvällen skulle jobba. Hur som, när vi efter första matchen kollat in dem andra grabbarnas match så åker vi till Mc Donalds för att luncha. Då ringer pappan & meddelar att han fått stopp i avloppet i huset & inte kan ta junior på kvällsmatchen. Sura miner men så är det ibland. Elias valde dock att ladda om för söndagens match istället som han annars kanske inte "orkat med"...

     


Senare på eftermiddagen var det som sagt dax att klä om för att jobba ett operapass på Hullsta Gård. Servering & välkmnande med champange. Operan som visades live från Metropolitan i HD var: Greve Ory


Kvällen tillbringades i soffan med älsklingen & en öl.


Idag söndag blir det inte mycket gjort. Ska börja kolla på praktikuppgiften som borde ha varit påbörjad men som jag liksom har "glömt bort".

Nyttan idag får vara att jag faktiskt påbörjat tillverkningen av nya ljus. Vårlika & vackra ljus. Har beställning på dopljus oxå & dem ska påbörjas inom kort dem med. Inspirationen börjar komma krypande!!


PoK på er alla!

---- ----

Ovido - Quiz & Flashcards