Millans mirakler....

Alla inlägg den 16 februari 2011

Av Millan - 16 februari 2011 06:56

Nu är tiden här då vi kan frossa i tulpaner. Tulpaner i alla färger & en del roliga former. Själv så hittade jag lila tulpaner på COOP i helgen. Deras färg är så grann så nu ska jag få dem att vara fina så länge det går.

  Har klippt själkarna 2 ggr redan & byter till kallt nytt vatten varje dag. pyssel pyssel.... Idag är dem fortfarande fräscha & ståtliga.


Helgen rann förbi ganska obemärkt, vet inte vad som hände riktigt. Vi var lite slappa & hade inte ork till allt för stora arrangemang. Det snöade en del så vi fick ju skotta i vanlig ordning. Annars.... inte mycket. Andreas fixade gå-maten i fredags; Bröllopskyckling, den är ju så god.


Sen på lördagen så vart det paj med västerbottenost, champinjoner, vitlök & bacon. Även den vart smarrig med en god sallad & aioli.

 


Nu är det idag, onsdag, -16 grader ute, riktigt varmt då det i måndags var -28 grader när jag åkte till skolan. Dem dagarna har man bilen packad med ljus, filtar, täckbyxor & mössa. Hujedamig så kallt....


Håller tummarna för att vi får hir Rörmokarn idag, dem ska installera vår spisinsats i öppna spisen. Det blir en Keddy panorama 520 med sotlucka på muren. Så fint kommer det att bli & varmt!


Tjingeling alla ni där ute.

Snart, snart är våren här

----  ---- 

Ovido - Quiz & Flashcards